Vacatures

Back-End .NET in Cybersecurity - Regio Leuven (Full remote) - MS004

Job introduction

Onze klant specialiseert zich in de booming sector Cybersecurity. Ze zijn gelegen in de regio van Leuven en het is een snelgroeiende startup die toonaangevend is binnen hun nichemarkt. Hun SaaS-tool wordt momenteel al gebruikt door bekende Belgische organisaties en in het buitenland en dankzij hun groei willen zij hun Development team sterk uitbreiden. Ze zoeken zowel Front-End Developers als Back-End Developers. Full Stack is ook een optie.Onze klant specialiseert zich in de booming sector Cybersecurity. Ze zijn gelegen in de regio van Leuven en het is een snelgroeiende startup die toonaangevend is binnen hun nichemarkt. Hun SaaS-tool wordt momenteel al gebruikt door bekende Belgische organisaties en in het buitenland en dankzij hun groei willen zij hun Development team sterk uitbreiden. Ze zoeken zowel Front-End Developers als Back-End Developers. Full Stack is ook een optie.

Job function
Job Requirements
  • U heeft reeds enkele jaren ervaring als .NET Developer;
  • Ervaring met  Docker en databases zoals MongoDB & SQL
  • Ervaring met API testing, data encryptie en identity server zijn een plus;
  • Affiniteit met Kafka, React, Cypress en Git zijn een plus;
  • U blijft graag op de hoogte van de nieuwste technologieën.
Job Offer

U komt terecht in een sterk groeiend bedrijf waar een familiale sfeer hangt. Door de innovatieve en aan belang winnende markt waarin u terecht komt, hechten ze ook veel waarde aan uw mening. Verder biedt onze klant ook een marktconform salaris aan met een aantrekkelijk verloningspakket.

Aarzel niet om bij vragen of interesse een e-mail te sturen naar michiel.saelens@amandis.be. Na een kort gesprek wordt onze cliënt ook meteen meegegeven.

Apply now

And we will contact you as soon as possible! You will receive feedback from us within 48 hours at the latest.

For search terms with characters, please use quotation marks. For example .NET : please enter ".NET"

Files must be less than 10 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt.