Commercial

Onze klant gelegen in het Waasland is gespecialiseerd in het aanbieden zowel soft- als hardware oplossingen aan hun klanten. Ze zijn op dit moment op zoek naar een Accountmanager met interesse in IT om hun bestaande klantenportefeuille te onderhouden en uit te breiden. Deze functie is een mix van farming en hunting op een kwalitatieve manier. Ze beschikken reeds over een sterke naam en marktaandeel in België wat er voor zorgt dat u op een heel aangename manier uw werk zal kunnen uitvoeren.

Amandis is een dynamisch rekruteringskantoor met jarenlange ervaring in de zoektocht en selectie van kandidaten in de ICT-sector. Ons klantenbestand varieert van beloftevolle start-ups tot internationale spelers op vlak van IT-innovatie. We werken nauw samen met deze klanten om toptalent aan te trekken en te werven. Met onze kandidaten treden we in contact om hen aan een nieuwe op maat gemaakte uitdaging te helpen.

Onze cliënt, gelegen in het Gentse, is op zoek naar een Presales Consultant op vlak van IT infrastructuur. U komt terecht in een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in het aanbieden van IT infrastructuur oplossingen. U zal werken in het presales team en nauw samenwerken met het technische implementatie team en andere departementen.

Amandis is a dynamic recruitment office with years of experience in the search and selection of candidates for the ICT sector. Our customer base varies from promising start-ups to international players in the field of IT innovation. We work closely with our customers to attract and recruit their top talent. We have close contact with all of our candidates to help them find a new, personalised career challenge.

To support our growth plans, we are looking for a Junior Recruitment Consultant to join our team in Brussels (Diegem).
 

Amandis is a first-class recruitment and selection agency specialized in the IT sector. For more than 25 years we have carefully selected the right ICT candidates to help businesses achieve their goals. We support our clients in a professional, reliable and dedicated manner.

We are currently expanding our Outsourcing recruitment division, which selects candidates for project-based assignments (freelancers, detachering) and we are looking for recruiters with the right mindset to join this team.