Vacatures

Interne Business Analyst (Zorgsector) – Regio Gent – YVR 051

Job introduction

Als headhunter met specialisatie in de ICT-markt zijn we op zoek naar een ervaren Business Analyst. Onze exclusieve klant, actief in de zorgsector, wilt namelijk door nieuwe projecten het team versterken.

Job function
Job Requirements
  • U beschikt preferabel over een master-diploma of u bent gelijkwaardig door ervaring. Voor deze positie is een minimum ervaring van 5 jaar gewenst;
  • Er wordt zowel interne als externe opleiding voorzien en u rapporteert aan de CIO;
  • U hebt bij voorkeur ook enige affiniteit met functionele analyse en project management;
  • Een belangrijke plus is ervaring met UML, BPMN (2.0) en SQL;
  • Uw kennis van procesmanagement en analyse is belangrijker dan het technische aspect;
  • Uw affiniteit met de zorgsector staat buiten kijf;
  • U beschikt over een grote luisterbereidheid, neemt actief deel aan gesprekken met uw rustige communicatiestijl en u bent stressbestendig.
Job Offer

Onze klant biedt een verloning conform barema’s (inclusief bedrijfswagen indien gewenst) en biedt u voldoende vrijheid, opleidingen en een informele sfeer om op een constructieve manier uit te groeien tot een belangrijke spil binnen de organisatie. Onze klant zet de persoon achter de kandidaat of werknemer steeds voorop, dus de work-life balance is uitermate positief. Dit is één van de belangrijkste troeven van de organisatie. Dit in combinatie met het uitoefenen van een positie die rechtstreeks een maatschappelijke meerwaarde met zich meebrengt.

Indien u zich geroepen voelt om onderdeel uit te maken van deze organisatie waarbij een vlakke structuur, sterke work-life balance en maatschappelijke meerwaarde hoog tij vieren, stuur dan zeker uw kandidatuur naar youp.van.rensbergen@amandis.be

Apply now

And we will contact you as soon as possible! You will receive feedback from us within 48 hours at the latest.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt.