Het juiste ICT talent voor uw bedrijf

Amandis is een eersteklas rekrutering- en selectiebureau gespecialiseerd in IT. Al meer dan 25 jaar selecteren wij zorgvuldig het juiste talent voor uw bedrijf. Professioneel, integer en toegewijd staan we u bij in uw zoektocht naar het ICT-talent dat u nodig heeft.

Met Amandis in zee

Onze naam zelf, Amandis, reflecteert onze visie: geïnspireerd door de ‘ama’, het ondersteunend element dat langszij de boeg van een boot ligt. De ama zorgt ervoor dat de boot hoger in het water ligt en het biedt extra ondersteuning en stabiliteit. Op die manier stelt Amandis u als klant centraal, ondersteunen we u op elke mogelijke manier en tillen we uw bedrijf naar een hoger niveau.
Lees meer

Wat klanten en kandidaten zeggen

Hilde Billen

Amandis werd ons aanbevolen door één van onze partners. Al snel werd duidelijk dat zij een realistische kijk hebben op de haalbaarheid van onze IT zoektocht. In deze zoektocht verliezen zij de focus niet wat zorgde voor het vooropgestelde resultaat. Amandis hanteert een discrete en professionele manier van communiceren. Dit resulteert in een toegankelijke relatie en geeft vertrouwen in een partnership.

Hilde Billen Talent Partner - Acerta
Thomas De Meyer

Met Amandis gingen wij voor de eerste maal een partnership aan voor het extern rekruteren van ICT-profielen. Doorheen het hele proces onthoud ik vooral het enthousiasme van de medewerkers, de duidelijke communicatie, de snelheid van uitvoering en het meedenken met ons bedrijf. Amandis heeft onze hoge verwachtingen volledig ingelost!

Thomas De Meyer HR Director - Europabank
Michiel Verschueren

Sinds de start van onze samenwerking met Amandis zijn we enorm tevreden. Amandis heeft bij elke vacature een inspanning geleverd om onze noden in detail te begrijpen, en bovendien hebben ze een goede kennis van de markt waardoor ze ook zeer specifieke technische noden correct kunnen inschatten. De kwaliteit van de aangeleverde profielen voldoet volkomen aan onze verwachtingen, en verbetert continu doordat er terdege rekening wordt gehouden met onze feedback. De opvolging is persoonlijk en gemoedelijk maar steeds professioneel, met duidelijke rapporten en frequent contact. Ik raad Amandis graag en met vertrouwen aan als partner voor recrutering.  

Michiel Verschueren Team Manager - Altran
Stephan De Witte

Vanuit mijn betrokkenheid bij Skarabee bij de rekrutering van IT-profielen heb ik de kans gehad geruime tijd samen te werken met Amandis. Vergeleken met andere recruiters springen zij er bovenuit omwille van hun enthousiasme, gedrevenheid en klantgerichtheid. Samenwerken met Amandis brengt recruiting tot een nieuw level, waarbij je als onderneming kan rekenen op een échte partner die je behoeften correct kan inschatten en er ook daadwerkelijk in slaagt deze in te vullen.

Stephan De Witte Director of Business Operations - Skarabee
Wendy Priem

In de samenwerking met Amandis apprecieer ik de openheid en correctheid. Afspraken zijn duidelijk en worden gerespecteerd. Bedankt voor het enthousiasme en inspanning.

Wendy Priem Freelance Business Analist/Projectleider
Ophélie Depoortere

Amandis volgt het sollicitatieproces heel goed op. In tegenstelling tot veel andere rekruteerders checken ze heel nauw af hoe alles verloopt. Ze zorgen dat je op al je vragen een antwoord krijgt en komen hun beloftes na. Bedankt voor de samenwerking!

Ophélie Depoortere HR Quality Coordinator at EASYPAY Group
Niels Velghe

Ik werd door Amandis in contact gebracht met Afas op een moment dat ik nog maar net voor mezelf gedefinieerd had wat ik met mijn reeds verworven competenties kon en wilde doen. En dat kwam precies overeen met de filosofie en jobaanbieding van Afas. Dat toont voor mij aan dat Amandis weet met wat ze bezig zijn.

Niels Velghe AFAS Software
Natalie Cocquyt

Amandis bezorgt steeds een eerlijke feedback over de stand van zaken in het rekruteringsproces en denkt ook mee als partner om de geschikte profielen te vinden. Afspraken worden nagekomen en een goede opvolging is verzekerd. Amandis levert inspanningen om ook de bedrijfscultuur te leren kennen en dit ook over te brengen aan de kandidaten.

Natalie Cocquyt HR Business Partner - Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Guido Dierckx

Amandis is onze vaste rekruteringspartner voor jaren. Als IT organisatie kunnen wij zowel voor technische en functionele profielen op hen steunen. Rekening houdend met onze waarden en normen slagen zij er in om de juiste medewerkers aan te brengen. Zowel Technische- als Business kennis, maar ook persoonlijkheid, worden hierbij strikt in acht genomen. Daarnaast kunnen wij op hen vertrouwen als adviseur waardoor Amandis een belangrijke impact heeft op onze rekruteringsstrategie.

Guido Dierckx Gedelegeerd bestuurder - Dileoz
Machiel den Dekker

Amandis is een fijne en accurate partner op het gebied van rekrutering. Ze reageren altijd snel en proberen echt je bedrijfscultuur te begrijpen om zo goede kandidaten aan te brengen

Machiel den Dekker CEO - AFAS Software

Onze kantorenOnze teams in Brussel, Gent en Antwerpen hebben een sterk lokaal netwerk uitgebouwd. 

Brussel

Grensstraat 7
1831 Diegem
Belgium

Tel:
02 725 9797


info@amandis.be

Gent

Xavier De Cocklaan 68
9831 Sint-Martens-Latem
Belgium

Tel:
09 240 0070


info@amandis.be

Antwerpen

Borsbeeksebrug 34
2600 Berchem
Belgium

Tel:
03 500 1608


info@amandis.be