SAMENWERKING MET SHOWPAD

We zijn er trots op om aan te kondigen dat Showpad Amandis heeft gekozen als hun wereldwijde geprefereerde ICT-rekruteringspartner. In onze samenwerking zullen we nieuwe en uitzonderlijke ICT-talenten aantrekken voor de engineeringteams van Showpad. We zijn enthousiast over de samenwerking en kijken ernaar uit om een ​​belangrijke rol te spelen in de groei van talent binnen dit Belgische succesverhaal!

Showpad

Showpad, opgericht in 2011, kende de laatste jaren een heel sterke groei. Intussen maken Coca Cola, Audi, Johnson & Johnson en nog heel wat andere grote internationale namen deel uit van hun klantenportefeuille. Daarnaast hebben ze partnerships met o.a. Microsoft, Apple en Salesforce. Dit is enkel mogelijk met een sterk en vooruitstrevend product dat een meerwaarde kan bieden voor deze bedrijven. Hun digitale presentatietool helpt verkopers met hun presentatie en opvolging. Het staat garant voor een hogere efficiëntie en productiviteit. Vorige maand haalde Showpad 25 miljoen dollar nieuw kapitaal op om de verdere expansie te ondersteunen.

Werken bij Showpad

Er werken momenteel een 250-tal medewerkers voor Showpad vanuit hun kantoren te Gent, Londen, Chicago, San Fransico of Portland. Heel wat van hen zijn IT’ers die in stabiele en zelfsturende teams dagelijks meebouwen aan de toekomst van het sales enablement platform. Door hun groei zijn zij steeds op zoek naar frontend en backend developers om hun team te versterken.

Interesse om meer te weten te komen over hoe het is om te werken in één van de meest boeiende scale-ups van Europa? Stuur ons een email of contacteer ons telefonisch op 09 240 00 73.