Kandidaten

Vind de perfecte ICT job. Control, find, enter!

Waarom werken met Amandis?

Bij Amandis zetten we hard in op de juiste persoon in de juiste functie. Om dat te bereiken spenderen we graag veel tijd aan het leren kennen van zowel de klant als u, de kandidaat. Op die manier kunnen we beide partijen geven wat ze van elkaar verwachten.

Eenvoudig solliciteren voor de IT job van uw keuze

Solliciteren voor een van onze vacatures was nog nooit zo eenvoudig! Zorg voor een up-to-date CV, uploaden bij de gewenste vacature en versturen. Zo eenvoudig is het. 

Uw CV komt vervolgens terecht bij een van onze medewerkers die uw CV evalueert. Wij geven in ieder geval feedback op uw sollicitatie. Als u in aanmerking komt, vertellen we u bij een eerste telefonisch contact ook wie de werkgever is, wat hij van u verwacht, over de bedrijfscultuur, de goede en slechte kanten… Kortom, u krijgt van ons full disclosure.

Op die manier heeft u even tijd om na te denken over de aangeboden functie. Indien u dan nog steeds interesse heeft, dan nodigen wij u uit voor een gesprek. Hier gaan we dieper in op uw technische vaardigheden, uw soft skills en uw motivatie.