ICT Business

Our client, located in the region of Kontich, is specialized in the development and implementation of their inhouse developed ERP software. Because of the growth the organization is going through at the moment they are looking for a French speaking ERP Consultant to expand their team. This person will do implementation projects at clients in the region of Brussels and Wallonia.

    Onze klant is een gerenommeerde speler in de financiële/bancaire sector in regio Asse. Door de groei van de organisatie gaat men op zoek naar een Enterprise Architect met ervaring binnen IT Security.

    Als gerenommeerde headhunter met specialisatie in de ICT sector zijn we op zoek naar een ervaren Applicatiebeheerder. Onze exclusieve klant, actief in de zorgsector, wilt namelijk door hun stabiele groei en de toenemende vraag het application team verder uitbreiden.

    Onze klant is een gerenommeerde speler in de financiële/bancaire sector in regio Asse. Op dit moment zijn ze opzoek naar een Solution Architect om hun team te versterken.

    Onze klant, gelegen in Oost-Vlaanderen, is een toonaangevende softwareontwikkelaar en is ter uitbreiding van hun team op zoek naar een Softwareconsultant voor één van hun softwarepakketten.