Vacatures

Onze klant is een dienstenbedrijf met werklocatie te Aalst. Ze zijn gelinkt aan verschillende andere dienstenbedrijven overheen België en werken er ook nauw mee samen.
Het team in Aalst bestaat momenteel uit een 20-tal personen en gaat momenteel op zoek naar een nieuwe generalistische IT verantwoordelijke die de spoc wordt voor alle IT gerelateerde zaken binnen de organisatie.

Voor onze klant in het Gentse zijn we momenteel op zoek naar een Powerbuilder Developer, met een aantal jaar ervaring. 

De klant biedt verschillende diensten aan, met een sterke focus op het HR gebeuren. Specifieke IT dienstverlening speelt hier een belangrijke rol. 

Als Powerbuilder Developer ben je samen met jouw teamgenoten verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van een Front-end client/server toepassing.

Our client, active in the niche insurance sector, is looking for an experienced (freelance) Data Scientist. They are looking for extra help with their ongoing analytics. 

Voor onze klant in het Gentse zijn we momenteel op zoek naar een junior Test Engineer met minstens 1 jaar ervaring. 

De klant biedt verschillende diensten aan, met een sterke focus op het HR gebeuren. Specifieke IT dienstverlening speelt hier een belangrijke rol. 

Voor een van onze klanten in Brussel, gelegen aan het Centraal station, zijn we momenteel op zoek naar een (freelance) Senior Network Engineer. De klant is een gevestigde Belgische speler, met een IT team van +- 120 interne medewerkers, deze krijgen ondersteuning externe IT specialisten. 

 

For our client, located in the center of Brussel, we are looking for a (freelance) Senior System Engineer. The client is a well established Belgian player, active in the game and entertainment sector. 

Their IT department consists out of +- 120 employees, the different internal teams receive help from external IT specialists.

 

Onze klant is een Belgische sleutelspeler gespecialiseerd in de circulaire economie van verpakkingsafval. Door hun maatschappelijke meerwaarde hebben zij een groot aantal klanten die aangesloten zijn bij hun diensten. Voor de ontwikkeling van een nieuw aangifte/declaratie systeem zoeken ze een Functioneel Analyst. Dit project loopt al zeker tot in 2021 en kan daarna nog verlengd worden.

Onze klant is een jong bedrijf in regio Gent, dat een unieke online tool heeft gelanceerd in de HR sector. Het opstartend bedrijf kent een sterke groei dankzij dit innovatieve product, en verkeert al in een goede financiële staat. Vanwege die groei gaan we op zoek naar een Junior Project Manager om de brug te vormen tussen het management en de externe IT partner, die het development op zich neemt.

Onze klant, gevestigd in de regio van Aalter, is een stabiele en continu groeiende organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen voor een nichesector. Zij zijn op zoek naar een ervaren PHP developer om hun team te vervolledigen, die alsook gemotiveerd is om een leidersrol op te nemen.

Onze klant is een groeiend softwarebedrijf dat gevestigd is in Gent. Ze ontwikkelen software op maat voor hun klanten binnen een nichesector.
Onze klant heeft reeds verschillende producten ontwikkeld en op de markt gebracht en ze hebben recent ook een nieuwe cloud based applicatie ontwikkeld. Onze klant wenst deze cloud based applicatie uit te breiden met een aantal features die mogelijk gemaakt worden door machine learning en gaan daarom op zoek naar versterking van hun team.

Pagina's