Vacatures

Voor het zoeken naar bvb .NET gelieve ".NET" in te geven.

Onze klant is al meer dan honderd jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld. Het is een familiebedrijf dat actief is op de Belgische en Luxemburgse markt. De organisatie werd onlangs overgenomen door een buitenlandse grootmacht. De hoofdzetel is gelegen in de regio van Gent. Momenteel zijn ze op zoek naar een Network Engineer ter versterking van hun 6-koppige team.   

Onze klant is een internationale speler met vestigingen in meer dan 90 landen. De hoofdzetel is gelegen in de regio van Roeselare. Het bedrijf in kwestie is momenteel op zoek naar een ervaren IT-Support Engineer ter versterking van hun IT-team.

Onze klant is een gerenommeerde, Belgische organisatie, met hoofdkantoor in regio Brussel. Het team waarin u terechtkomt is verantwoordelijk voor het bieden van document management services over verschillende diensten heen (HR, Marketing & Sales, Finance, etc.). Microsoft Office 365 wordt door hen beschouwd als hun strategisch platvorm voor de verdere digitalisering binnen de organisatie.

  Onze klant is een internationale speler met vestigingen in meer dan 90 landen. Vanuit het IT departement in België wordt alles op vlak van IT, voor alle sites wereldwijd, beslist. Ze hebben ervoor gekozen om de overstap naar SAP te maken in al hun sites. Momenteel zijn er al enkele projecten voltooid, maar er staan nog heel wat projecten op de planning. 

  Onze klant, gelegen in de regio van Kortrijk, is een snel groeiende Belgische scale-up die hard inzet op duurzaamheid en thema’s met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn ook in het buitenland sterk aan het groeien. Deze groei gaat gepaard met nieuwe, grote IT projecten waarvoor ze momenteel op zoek zijn naar een Applicatiebeheerder. Het is een jonge organisatie, er is weinig legacy code en er liggen heel veel mogelijkheden op IT vlak aangezien men hier sterk in investeert.

  U zal een cruciale rol spelen in de verdere uitbouw van hun (software) IT landschap.

  Onze klant, gelegen in de regio van Gent, is een snel groeiende organisatie in de dienstverleningssector. Hun IT landschap is sterk aan het evolueren, de ontwikkeling van de in huis gebruikte software doet men zelf. Men is op dit moment op zoek naar een hands-on CTO om het softwareverhaal op technisch maar ook op strategisch vlak verder te helpen uitbouwen.

  Men is op zoek naar iemand met een technische achtergrond die reeds een bredere rol heeft vervult of wenst te vervullen. Iemand met interesse en kennis van development processen en/of het beheren van projecten.

  Voor onze klant, één van de grootste spelers binnen de dienstverleningssector, zijn we op zoek naar een 1st line support medewerker. De klant in kwestie heeft kantoren in elke provincie, met hoofdzetel in Brussel. Hun IT afdeling bestaande uit een 25-tal werknemers is opgedeeld in teams. Ze zijn specifiek op zoek naar een aanwinst binnen hun 1st line support team. Ze werken in een vooruitstrevende IT-omgeving (bv. verschillende software pakketten, migratie naar Azure,…).

  Onze klant is een grote IT dienstverlener die marktleider is in België en door overnames nu ook internationale groei ambieert. De dienst van onze klant bestaat uit verschillende oplossingen die voorzien worden door sterke engineers. Om het sales team bij te staan zoekt onze klant een extra presales engineer.

  Onze klant is een grote speler binnen de dienstverlenende sector met een grote maatschappelijke meerwaarde en heeft verschillende kantoren verspreid over heel Vlaanderen (HQ Brussel). Ze beschikken over een moderne IT omgeving (bv. vooruitstrevende Microsoft omgeving, migratie naar Azure,…) en stelt daarvoor een 25-koppig IT team te werk. Op dit moment zijn zij op zoek naar een junior hands-on Project Manager om hun team te versterken.

  Onze klant is een stabiele, toonaangevende speler in de sociale sector met vestigingen verspreid over België. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Brussel. Het bedrijf beschikt over een aanzienlijke IT-omgeving, werkt steevast met de nieuwste technologieën en heeft heel wat aantrekkelijke projecten op de agenda. Ter versterking van hun IT-infrastructure team zijn ze momenteel op zoek naar een System Engineer.

  Pagina's