Vacatures

Onze klant, gelegen in het Gentse, heeft een groot marktaandeel. Dit gezonde bedrijf kent een sterke en gestage groei. Men beschikt over een gepassioneerd en gedreven team en is momenteel op zoek naar een applicatie verantwoordelijke om hun IT team te vervoegen. Binnen deze rol zal u samen met uw collega’s de toekomst van de applicaties binnen de organisatie kunnen vormgeven.

Voor een klant in Brussel ben ik op zoek naar een (freelance) Solution Architect, voor een project van lange duur.

De solution architect beheert de ICT- architectuur en de gemeenschappelijke dienstverlening rond bedrijfsapplicaties (o.m. CRM, analytics, ITSM, application development & maintenance & support). De rol van de solution architect binnen deze projecten bestaat erin om de business behoeften adequaat te vertalen in performante en coherente ICT-oplossingen. 
 

Voor een organisatie in de regio van Mechelen zoek ik momenteel een (freelance) Full Stack Java Developer, voor een project van lange duur.

Voor een klant in Gent ben ik op zoek naar Test Engineer met interesse in coördinatie en aansturing.

Voor een klant in regio Antwerpen zoeken wij moeten een ervaren (freelance) DPO. Ze zoeken een DPO om hun digitaliseringsproject bij te staan op vlak van privacy.

Voor een organisatie in Antwerpen zoeken wij momenteel een Support Engineer. U zal deel uitmaken van het IT team en zorgt mee dat de IT werking goed ondersteund wordt.

Voor onze klant in Brussel zijn wij momenteel op zoek naar een Junior Full Stack .NET Developer. U zal meewerken aan bestaande en nieuwe (web)toepassingen.

Voor een departement binnen de Vlaamse Overheid zijn wij momenteel op zoek naar een (freelance) Senior System Engineer.

U zal deel uitmaken van het Windows Server Team om zo mee te werken aan de digitalisering van de organisatie.

Onze klant is één van de belangrijkste accountancy en audit kantoren en heeft kantoren verspreid over het hele land. Om de continuïteit en de performantie van de applicaties voor alle werknemers te garanderen zijn ze op zoek naar een extra application engineer.

Onze klant is één van de belangrijkste accountancy en audit kantoren en heeft kantoren verspreid over het hele land. Om de interne netwerk en telecommunicatie van al die kantoren mee te verzorgen zijn ze op zoek naar een extra support engineer.

Pagina's