Vacatures

Voor het zoeken naar bvb .NET gelieve ".NET" in te geven.

Onze klant is een grote speler binnen de dienstverlenende sector en heeft verschillende kantoren verspreid over heel Vlaanderen (HQ Brussel). Ze beschikken over een moderne IT omgeving (bv. vooruitstrevende Microsoft omgeving, migratie naar Azure,…) en stelt daarvoor een 25-koppig IT team te werk. Op dit moment zijn opzoek naar een Project Management Officer om hun team te versterken.

Onze klant is een ambitieuze IT-speler die verschillende diensten levert aan klanten uit verschillende sectoren. Zo ontwikkelen ze hun eigen ERP pakket, implementeren ze boekhoudpakketten bij klanten, voorzien ze hardware toepassingen bij klanten en hebben ze hun eigen datacenter in beheer.

Hun Infrastructure team zoekt momenteel versterking van een ervaren System Engineer.
 

Onze klant, gelegen in regio Antwerpen, is een software bedrijf dat zich inzet op de ontwikkeling van HR software. Omwille van de groei die ze momenteel meemaken zijn ze opzoek naar een enthousiaste medewerker om hun team te versterker.

Onze klant is een gerenommeerde speler in de financiële/bancaire sector in regio Asse. Door de groei van de organisatie gaat men op zoek naar een Enterprise Architect met ervaring binnen IT Security.

Onze klant is een mastodont binnen de dienstverlenende sector in Vlaanderen en Brussel.
Ze beschikken over verschillende kantoren verspreid over de provincies, hun hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Brussel. Onze klant beschikt over een moderne IT omgeving (bv. vooruitstrevende Microsoft omgeving, migratie naar Azure,…) en stelt daarvoor een 25-koppig IT team tewerk. Voor dit team gaan ze op zoek naar versterking.

Onze klant is een gerenommeerde, Belgische organisatie, met hoofdkantoor in regio Brussel, met grootschalige SAP projecten in België.  Het IT departement beschikt over een eigen SAP Factory. Om het SAP PM team te versterken zijn we op zoek naar een SAP PM Expert.

Onze klant is een gerenommeerde, Belgische organisatie, met hoofdkantoor in regio Brussel, met grootschalige SAP projecten in België.  Het IT departement beschikt over een eigen SAP Factory. Om het SAP CRM team te versterken zijn we op zoek naar een SAP CRM Expert.

Onze klant is een gerenommeerde, Belgische organisatie, met hoofdkantoor in regio Brussel, met grootschalige SAP projecten in België. Het IT departement beschikt over een eigen SAP Factory. Om het SAP FICO team te versterken zijn we op zoek naar een SAP CO Expert.

For one of our major clients in the financial sector, we are looking for a Senior software engineer.

Onze klant is een Belgische multinational die reeds is uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de chemische sector. De organisatie is in een zeer gezonde financiële staat en blijft nog steeds verder groeien. Daarom staat de opzet van heel wat nieuwe projecten voor de deur en gaan we op zoek naar een extra Network Engineer.

Pagina's