Vacatures

Onze klant is een Belgische organisatie actief binnen de HR-dienstverlening. Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van ondernemingen bij elke stap van hun groeiproces. Ze geven HR-gerelateerd advies en praktische ondersteuning door middel van hun uitgebreide pakket aan tools. Daarnaast zet de organisatie sterk in op digitaliseringsprojecten. Om de samenwerking tussen hun IT departement en de business te optimaliseren zijn we momenteel op zoek naar een Portfolio Officer.

Onze klant biedt op maat gemaakte talent development programs aan net afgestudeerden of high potentials die reeds een eerste werkervaring hebben opgedaan. Momenteel hebben ze een samenwerking met een grote internationale speler in regio Brussel. De organisatie in kwestie heeft een groot IT departement waar steeds veel digitalisatie- en transformatieprojecten gepland staan. Het is in deze projecten dat u een actieve rol zal hebben.

Voor onze klant in de regio Brussel, zijn we op zoek naar een systeembeheerder. Het betreft een grote speler in België met 300 users en 16 000 klanten Ze hebben een hoofdkantoor in Brussel centrum en afdelingen in Vlaanderen en Wallonië. Het IT team bestaat uit een 8-tal mensen met specialisaties binnen software enerzijds en infrastructuur anderzijds.

Onze klant is een Belgische scale-up die met hun revolutionaire aanpak een wereldwijde markt, gedomineerd door een handvol spelers, verder wil ontwrichten. De organisatie, die pas 6 jaar geleden werd opgericht, is nu wereldleider in het aanbieden van hun methode voor gegevensbeheer management. Naar verwachting blijven ze de komende jaren verder boomen. Ze ontwikkelden reeds hun eigen blockchain-token, plannen volgend jaar CO2-negatief te zijn en ontwikkelden enkele top-notch IT oplossingen.

Onze klant is een Belgische multinational die reeds is uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de chemische sector. De organisatie is in een zeer gezonde financiële staat en blijft nog steeds verder groeien. Daarom staat de opzet van heel wat nieuwe projecten voor de deur en gaan we op zoek naar een extra SOC Analyst.

Onze klant is reeds 30 jaar een toonaangevende speler binnen de IT wereld. Hun klanten zijn vooral kmo’s (tot ongeveer 500 werknemers) in Oost- en West-Vlaanderen. Ze stellen zo’n 150 mensen tewerk die in software of infrastructuur teams zitten. Onze klant heeft ook een aantal security engineers in deze teams en zouden graag een nieuwe rendabele business unit opstarten hierbinnen en het team uitbreiden.

Onze klant is een gerenommeerde HR dienstverlener met een heel mooie klantenportefeuille. Voor de verdere uitbouw van hun IT Delivery Front & Middle Office team zijn zij momenteel op zoek naar een enthousiaste Delivery Lead om het team te vervolledigen. De organisatie is gelegen in Leuven.

Onze klant is een gerenommeerde HR dienstverlener met een heel mooie klantenportefeuille. Voor de verdere uitbouw van hun Document Management System team zijn zij momenteel op zoek naar een enthousiaste Applicatiebeheerder / Product Owner om het team te vervolledigen. 

Onze klant is een groot productiebedrijf, ze zijn een internationale speler, met vestigingen over gans Europa. In België hebben ze een site in de regio van Zwijndrecht, hier zijn ze ook op zoek naar een gemotiveerde engineer die de focus wilt leggen op allerhande projecten binnen vnl. het netwerk.

Onze klant in regio Antwerpen, met breed klantenbestand in België,  is een dynamische organisatie gespecialiseerd in het aanbieden van Application & Business Continuity waardoor hun klanten steeds efficiënt en veilig kunnen functioneren. Aangezien ze momenteel sterk willen inzetten op de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Junior Sales profiel die hun klantenbestand kan uitbreiden.

Pagina's