Vacatures

Onze klant, een gevestigde waarde in de ontwikkeling en implementatie van software totaaloplossingen, is op zoek naar een Software Trainer & Support Medewerker om hun team te vervoegen.

Onze cliënt, gelegen in het Gentse, is op zoek naar een Presales Consultant om hun team te versterken. Het is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in het aanbieden van IT infrastructuur oplossingen. U komt terecht in het presales team en werkt nauw samen met andere departementen.

Voor een sterk groeiende start-up in het Gentse zijn wij momenteel op zoek naar een Java Developer ter versterking van hun team. Door het aanbieden van een gebruiksvriendelijke web & mobile applicatie kan de particulier alle kosten van thuisverbruik (water, elektriciteit, internet, etc.) in kaart brengen en analyseren. Onze klant maakt ook gebruik van Artificiële Intelligentie en Machine Learning voor de optimalisatie van deze applicatie.

Voor een sterk groeiende start-up in het Gentse zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Front-end Developer ter versterking van hun team. Door het aanbieden van een gebruiksvriendelijke web & mobile applicatie kan de particulier alle kosten van thuisverbruik (water, elektriciteit, internet, etc.) in kaart brengen en analyseren. Onze klant maakt ook gebruik van Artificiële Intelligentie en Machine Learning voor de optimalisatie van deze applicatie.

Onze klant is een gekende en unieke speler binnen hun nichemarkt, maar ze staan ook erkend als een mensgerichte onderneming.
Ze investeren sterk in opleiding, well-being en work-life balance van hun medewerkers.

Onze klant kent een stabiele groei en gaat momenteel op zoek naar een ervaren .net developer ter versterking van hun IT team.

Voor onze klant in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren Project Manager. De organisatie is in volle expansie en zoekt versterking voor hun management team.

Onze klant, gelegen in het Gentse, is een softwareontwikkelaar voor een nichesector en heeft een grote impact op die markt. Ze focussen zich op de digitale transformatie van die welbepaalde sector en spelen met hun strategische projecten een belangrijke rol in de toekomst van de branche. Door hun sterke groei zijn zij ter uitbreiding van hun team op zoek naar een Product Manager/Owner voor hun projecten.

Onze klant is een grote speler die retail software ontwikkelt voor bedrijven uit de healthcare sector. 

Voor een jonge en dynamische HR software implementatie organisatie zoeken we een Functioneel Consultant/Analyst met ervaring binnen software applicaties (HCM/HRIS).

Voor een organisatie die HR software applicaties ontwikkelt zijn wij op zoek naar een Junior Java Developer met een schoolse of eerste ervaring. De organisatie is in volle groei en op zoek naar versterking.

Pagina's