Vacatures

Voor het zoeken naar zoektermen met speciale tekens, graag aanhalingstekens gebruiken. bvb  voor .NET gelieve ".NET" in te geven.

Om ons verder te ondersteunen in onze groeiplannen zijn wij op zoek naar een IT Recruitment Consultant om ons team, gespecialiseerd in permanente rekrutering, te vervoegen in Gent (Sint-Martens-Latem). U zal in deze rol verantwoordelijk worden voor de uitbouw van een nieuwe unit met specialisatie in Infrastructure & Support.

Amandis is een dynamisch rekruteringskantoor met jarenlange ervaring in de zoektocht en selectie van kandidaten in de ICT-sector.

Ons klantenbestand varieert van beloftevolle start-ups tot internationale spelers op vlak van IT-innovatie. We werken nauw samen met deze klanten om toptalent aan te trekken en te werven.

Onze kandidaten kennen ons als een recruiter die aandachtig luistert naar hun wensen en verwachtingen. Hierdoor presenteren wij aan hen ook enkel op maat gemaakte vacatures.

Ben jij een gedreven Backend Python Developer met een passie voor duurzaamheid? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Wij zoeken een getalenteerde ontwikkelaar om het innovatieve team bij een veelbelovende duurzaamheidsstartup te versterken.

Onze klant is een vooruitstrevende startup die een geavanceerd softwarepakket ontwikkelt om duurzaamheid binnen bedrijven te meten en te verbeteren. Ze leggen de focus op het optimaliseren van gasverbruik, CO2-metingen en het welzijn van werknemers.

Onze klant, gelegen in de regio van Gent, is een snel groeiende organisatie in de HR wereld. Hun IT landschap is sterk aan het evolueren, ze zetten zich sterk in op technologische innovatie en geloven in de integratie van AI-technologieën.

Ze staan momenteel al zeer ver in hun ontwikkeling en als nieuwe CAIO mag u het voortouw nemen om dit verder uit te bouwen en zo de kers op de taart zetten.

Ben jij een gedreven Front-end React Developer met een passie voor duurzaamheid? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Wij zoeken een getalenteerde ontwikkelaar om het innovatieve team bij een veelbelovende duurzaamheidsstartup te versterken.

Onze klant is een vooruitstrevende startup die een geavanceerd softwarepakket ontwikkelt om duurzaamheid binnen bedrijven te meten en te verbeteren. Ze leggen de focus op het optimaliseren van gasverbruik, CO2-metingen en het welzijn van werknemers.

Onze opdrachtgever, gevestigd in Brussel, is een vooraanstaande speler op het gebied van energievoorzieningen. Momenteel zijn we namens hen op zoek naar een getalenteerde Functioneel Analist.

Onze klant is een gerenommeerde, Belgische organisatie die zich bevindt in de top van de bancaire sector die over heel België actief is. Dankzij het doorvoeren van een fusie brengt men nu het beste van twee steengoede organisaties samen tot 1 geheel. Het werken voor deze grootbank zorgt voor stabiliteit, uitdaging en groeipotentieel in uw carrière.

 

Ze hebben twee kantoren van waaruit u kan werken, namelijk in Brussel en Antwerpen.

Als exclusief gemandateerde headhunter voor onze klant 4BS gevestigd te Duffel zoeken wij een Solution Seller met een boekhoudkundige achtergrond. 4BS is al meer dan 25 jaar de trendsetter in België op vlak van IT-oplossingen voor de KMO-sector. Hun expertises bevinden zich binnen boekhoud- en facturatieprogramma’s, software en hardware op maat van de klant.

Nu zoeken ze dé Solution Seller / Account Manager die samen met zijn collega-sales 4BS verder op de kaart kan zetten.

Onze klant is op zoek naar een enthousiaste (Junior) Sales Engineer met een passie voor sales. In deze rol bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gerichte commerciële strategieën en het identificeren van verkoopkansen. U verkoopt geen producten, maar op maat gemaakte innovatieve solutions op het gebied van Work & Service Management/CRM/ERP.

Voor een klant uit Sint-Niklaas zoek ik momenteel een Frontend/Full Stack Engineer.

Pagina's