Vacatures

Voor het zoeken naar zoektermen met speciale tekens, graag aanhalingstekens gebruiken. bvb  voor .NET gelieve ".NET" in te geven.

Amandis is een dynamisch rekruteringskantoor met jarenlange ervaring in de zoektocht en selectie van kandidaten in de ICT-sector. Ons klantenbestand varieert van beloftevolle start-ups tot internationale spelers op vlak van IT-innovatie. Met onze kandidaten treden we in contact om hen aan een nieuwe op maat gemaakte uitdaging te helpen.

Amandis is een dynamisch rekruteringskantoor met jarenlange ervaring in de zoektocht en selectie van kandidaten in de ICT-sector. Ons klantenbestand varieert van beloftevolle start-ups tot internationale spelers op vlak van IT-innovatie. We werken nauw samen met deze klanten om toptalent aan te trekken en te werven. Met onze kandidaten treden we in contact om hen aan een nieuwe op maat gemaakte uitdaging te helpen.

Heb je een passie voor diverse IT-omgevingen en wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je al enige IT-ervaring opgedaan en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je bijdragen aan een internationaal bedrijf dat werkt met toonaangevende merken? Lees dan snel verder!

Bij onze klant, Europabank, wordt een nieuwe afdeling opgestart met de missie om interne data zo helder mogelijk te documenteren en om toe te zien op het correct gebruik van data en van statistische modellen. Voor hun zijn we dus op zoek naar een Data en Modelvalidatie Specialist.

Onze klant is een gerenommeerde, Belgische organisatie die zich bevindt in de top van de bancaire sector die over heel België actief is. Voor hen zijn wij op zoek naar een Portfolio Manager die zich wil inzetten voor een efficiënte uitvoering van projecten binnen hun portfolio.

Om ons verder te ondersteunen in onze groeiplannen zijn wij op zoek naar een IT Recruitment Consultant om ons team, gespecialiseerd in permanente rekrutering, te vervoegen in Gent (Sint-Martens-Latem). U zal in deze rol verantwoordelijk worden voor de uitbouw van een nieuwe unit met specialisatie in IT Sales.

Amandis is een dynamisch rekruteringskantoor met jarenlange ervaring in de zoektocht en selectie van kandidaten in de ICT-sector.

Ons klantenbestand varieert van beloftevolle start-ups tot internationale spelers op vlak van IT-innovatie. We werken nauw samen met deze klanten om toptalent aan te trekken en te werven.

Onze kandidaten kennen ons als een recruiter die aandachtig luistert naar hun wensen en verwachtingen. Hierdoor presenteren wij aan hen ook enkel op maat gemaakte vacatures.

Ben jij een gedreven Backend Python Developer met een passie voor duurzaamheid? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Wij zoeken een getalenteerde ontwikkelaar om het innovatieve team bij een veelbelovende duurzaamheidsstartup te versterken.

Onze klant is een vooruitstrevende startup die een geavanceerd softwarepakket ontwikkelt om duurzaamheid binnen bedrijven te meten en te verbeteren. Ze leggen de focus op het optimaliseren van gasverbruik, CO2-metingen en het welzijn van werknemers.

Ben jij een gedreven Front-end React Developer met een passie voor duurzaamheid? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Wij zoeken een getalenteerde ontwikkelaar om het innovatieve team bij een veelbelovende duurzaamheidsstartup te versterken.

Onze klant is een vooruitstrevende startup die een geavanceerd softwarepakket ontwikkelt om duurzaamheid binnen bedrijven te meten en te verbeteren. Ze leggen de focus op het optimaliseren van gasverbruik, CO2-metingen en het welzijn van werknemers.

Onze opdrachtgever, gevestigd in Brussel, is een vooraanstaande speler op het gebied van energievoorzieningen. Momenteel zijn we namens hen op zoek naar een getalenteerde Functioneel Analist.

Pagina's