Vacatures

Onze klant is een innovatief bedrijf en wereldwijd marktleider in hun segment. U zal terechtkomen in een gestructureerde omgeving en getalenteerd SAP team waar u de kans zal krijgen om grote en internationale projecten van A tot Z uit te werken.

Onze klant in de regio van Gent is een erkende speler binnen de financiële sector.
Voor hun IT team dat gelokaliseerd is te Gent zijn ze momenteel op zoek naar een High Potential System Engineer ter versterking van hun team.

Onze klant, gelegen in het Gentse, is een toonaangevende service verlenende organisatie. Zij beschikken over een ervaren en stabiel development team waarin uiteenlopende .Net web projecten worden uitgewerkt. Er heerst een open sfeer waar het gepassioneerd team van heel wat inspraak geniet.

Onze klant in de regio van Gent is een erkende speler binnen de financiële sector.
Voor hun IT team dat gelokaliseerd is te Gent zijn ze momenteel op zoek naar een High Potential Java developer ter versterking van hun team.

Onze klant uit de regio van Brugge, erkende speler binnen de logistieke sector, is ter uitbreiding van hun IT-team op zoek naar een IT Support Medewerker.

Als Inside Sales bent u verantwoordelijk om de verkoop van onze klant (een sterke IT-partner voor bedrijven) te doen stijgen. U wordt hiervoor begeleid door mensen met jaren ervaring die u de kneepjes van het vak leren. Zelf bieden zij een waaier van ICT-oplossingen aan hun klanten die veelal KMO’s of overheidsinstanties zijn.

Onze klant, gelegen in Kortrijk, is een groeiende internationale onderneming met verschillende zusterbedrijven die actief zijn in een nichesector. Ze zijn gekend voor hun state-of-the-art applicaties en designs, hun gemoedelijke sfeer en het open-minded management. Door hun vele projecten is onze klant op zoek naar een ervaren en dynamische designer met leiderschapsambities om mee te stappen in hun groeiverhaal.

Onze klant is een gerenommeerde multinational gespecialiseerd in het aanbieden van diensten binnen embedded software. Hun portefeuille bestaat uit een groot aantal A-Brand klanten binnen verschillende industrieën, gaande van automotive tot gezondheidszorg en multimedia. Onze klant zoekt nieuwe Test Automation Engineers binnen Hardware/ DevOps om het grote aanbod aan uitdagende projecten te kunnen beantwoorden.

Onze klant, specialist in software ontwikkeling is op zoek naar een IT Analist ter uitbreiding van hun team.

Onze klant, gelegen in de regio van Gent, is een internationaal Digital Marketing Agency en werkt projecten uit voor heel wat A Brands. Zij zijn op zoek naar een Senior Digital Marketeer die op strategisch niveau kan meedenken met de klant, maar ook zelf nog hands-on actief wilt blijven.

Pagina's