Vacatures

Onze klant biedt high potentials met een eerste werkervaring de kans hun talenten optimaal te ontwikkelen via op maat gemaakte traineeships. Op die manier krijgt u de kans een ambitieus leadership programma te doorlopen bij een groot gevestigd bedrijf in volle verandering waar u een impact zult hebben op de IT strategie.

Voor een hoogtechnologische en fancy speler binnen de financiële sector gaat Amandis momenteel op zoek naar een .NET Engineer. U komt bij onze klant terecht in een sterk in-house team bestaande uit een 10-tal jonge personen die u graag verwelkomen.

Bij deze familiale doch gekende speler kunt u aan de slag in een Agile team dat sterk investeert in innovatie en klantgerichtheid. Kosten noch moeite worden gespaard om op een kwalitatieve manier te werken.

Voor een hoogtechnologische en fancy speler binnen de financiële sector gaat Amandis momenteel op zoek naar een Frontend Engineer. U komt bij onze klant terecht in een sterk in-house team bestaande uit een 10-tal jonge personen die u graag verwelkomen.

Bij deze familiale doch gekende speler kunt u aan de slag in een Agile team dat sterk investeert in innovatie en klantgerichtheid. Kosten noch moeite worden gespaard om op een kwalitatieve manier te werken.

Onze klant is een sterke Belgische speler uit de textielsector met een rijke geschiedenis en sterke toekomstvisie. Ter versterking van hun interne development team zijn zij op zoek naar een getalenteerde software engineer om het ERP luik o.b.v. Microsoft Dynamics AX verder uit te bouwen.

Onze klant is een sterk groeiend Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in een specifieke niche industrie. De middelgrote onderneming is marktleider in haar thuisland en verovert ook wereldwijd de markt. Doordat momenteel een aantal innovatieve IT projecten op tafel liggen, gaan wij op zoek naar een allround IT engineer. Het betreft een uitgebreide en gevarieerde functie.

Omschrijving 

Binnen de unit Ruimtelijke milieuaspecten zoeken we een software consultant om ons bij te staan in de ontwikkeling van web-based applicaties. De consultant zal de web applicaties ontwikkelen bovenop een op REST gebaseerde backend die ontwikkeld wordt binnen VITO. De consultant neemt de volledige front-end op zich en kan input leveren voor het bijsturen van de backend API in functie van security, performance en flexibiliteit.

Voor een organisatie in Antwerpen zoek ik momenteel een Netwerkbeheerder, voor een project van lange duur.

Voor een organisatie in Brussel zoek ik momenteel een AWS Architect, voor een project van lange duur.

Onze klant is een gerenommeerde speler in de financiële/bancaire sector in regio Asse. Op dit moment zijn ze opzoek naar een Product Owner om hun team te versterken.

Omschrijving

Frontend Webontwikkelaar met ervaring in UX Design. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en creatieve oplossingen in lijn met de functionele behoeften en analyse. Verder kan je de behoeften van verschillende gebruikersgroepen omzetten naar functioneel en technisch design. Je bent in staat de te bouwen oplossing technisch te analyseren. Vanuit de functionele analyse en het concept van de oplossing maak je een visuele voorstelling (mock-up). 

Pagina's