Vacatures

Onze klant is een startup binnen Fintech in de regio van het Gentse en heeft recent een extra geslaagde kapitaalronde achter de rug. De investeerders, de werknemers en de gebruikers van de applicatie geloven in de toekomst van deze startup en ze zijn op erg korte tijd gegroeid naar 12 medewerkers. 2020 is voor hen opnieuw een sterk groeijaar door de positieve resultaten die ze in 2019 hebben neergezet en ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een pro-actieve digital marketeer met een eerste ervaring.

Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van op maat gemaakte ERP-pakketten binnen hun nichesector. Momenteel zijn ze op zoek naar een ERP Support Engineer om hun team te versterken.

Onze klant is een bekende speler in de financiële/bancaire sector in de regio van Asse. Hun groeiend web development team is op zoek naar een ervaren Java Web Developer voor hun hoofdkantoor in regio Brussel.

Onze klant, gelegen in de regio van Gent, is een stabiele en sterk groeiende organisatie, gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve IT infrastructuur oplossingen. Zij zijn marktleider in hun gebied en hebben een grote maatschappelijke meerwaarde. Om hun team te vervolledigen zijn zij op zoek naar een IT infrastructuur Project Leader.

Onze cliënt, gelegen in de regio van Aalter, is op zoek naar een System Engineer om hun team te versterken. Ze bieden IT infrastructuuroplossingen aan zowel KMO’s als grotere bedrijven. Hun projecten bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Het is een sterk groeiend bedrijf met momenteel een veertigtal medewerkers en verleent IT infrastructuur oplossingen aan verschillende sectoren. Men hecht veel belang aan klanttevredenheid, een transparant beleid en groeimogelijkheden voor hun werknemers.

Onze klant is een grote en gekende speler binnen de retail en e-commerce sector en hebben daardoor zo’n 100 vestigingen. Ze zijn een joint venture van 2 grote spelers en als sterk merk stellen ze zo’n 2000 mensen tewerk. Bijna alle IT gerelateerde zaken worden vanuit België gemanaged, een groot deel van het IT team zit dan ook op het hoofdkantoor in Brussel. Onze klant is momenteel op zoek naar versterking binnen het infrastructuur team.

Onze klant, gelegen in de regio van Aalter, is een stabiele en sterk groeiende organisatie, gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve IT infrastructuur oplossingen voor een nichesector. Zij zijn marktleider in hun gebied en hebben een grote maatschappelijke meerwaarde. Om hun team te vervolledigen zijn zij op zoek naar een IT Helpdesk Medewerker, klanten komen bij u terecht met hun technische vragen waarbij u fungeert als support engineer.

For our client in Brussels, we are looking for a (Freelance) Cloud engineer, with a strong background in Azure. 

For one of our clients, we are looking for an experienced freelance MuleSoft Developer. You will join the new Integration & Process Team as a Senior MuleSoft Analyst/Developer. The team is responsible for all internal and external integration processes that connect legacy systems to new systems such as Salesforce or postal mail components or exposing services to the external world.

Voor onze klant, in de regio van het Gentse, zijn we momenteel op zoek naar een (freelance) Java Developer voor een opdracht van lange duur. 

Pagina's