Vacatures

Onze klant is een internationale speler in de ecologische sector met een stevige fundatie in België.  Ze hebben een groot internationaal IT team dat alle gecentraliseerde zaken onderhoudt, maar heeft per land waarin ze actief zijn ook een nationaal IT team (dus ook in België). De onderneming zit op verschillende locaties binnen België en is op zoek naar een IT Support Engineer die ook interesse heeft om mee te werken aan projecten. 

Dit is een hybride functie waarbij u vanop verschillende locaties (naar keuze) kunt werken in combinatie met thuiswerk.

Onze klant, een productiebedrijf, is een internationale topper in het verdelen van ventilatieroosters op maat voor bedrijven. Binnen bedrijven is dergelijke ventilatie van groot belang! Waar het bedrijf uit 80% uit arbeiders bestaat met daarnaast de management group, is men op zoek naar een verantwoordelijke om alles wat gerelateerd is aan IT is op zich te nemen, dit met de nodige aandacht voor beslissingsrecht en functionele doeleinden.

Onze klant is een gewaardeerd Salesforce CRM verdeler op de Belgische KMO markt die crescendo zijn klantenportfolio ziet stijgen. Om deze groei te versterken zijn we op zoek naar een Account Executive om nieuwe Salesforce en FinancialForce partners te verwezenlijken. Momenteel kan dit bedrijf met mooie en gevestigde waarden prijken op hun klantenlijst, wat moet kunnen zorgen voor het gekende sneeuwbaleffect.

Onze klant bevindt zich in het kloppend hart van de Westhoek en is dé gigant van de regio wat betreft industrie en productie. Dit bedrijf is een absolute koploper op de markt en is bekend om hun innovatieve voortrekkersrol. Om hun IT team te versterken zijn ze op zoek naar een communicatieve Application Manager om het MOMS team van 3 personen mede ondersteunen. Vermits hun immense impact op een groot aantal arbeiders op de site, zet dit bedrijf enorm in op digitalisatie.

Amandis is een dynamisch rekruteringskantoor met jarenlange ervaring in de zoektocht en selectie van kandidaten in de ICT-sector. Ons klantenbestand varieert van beloftevolle start-ups tot internationale spelers op vlak van IT-innovatie. We werken nauw samen met deze klanten om toptalent aan te trekken. Met onze kandidaten treden we in contact om hen aan een nieuwe, op maat gemaakte uitdaging te helpen.

Om ons verder te ondersteunen in onze groeiplannen zijn wij op zoek naar een Junior Recruitment Consultant om ons 10-koppig team te vervoegen in regio Gent (Sint-Martens-Latem).

Onze klant is een groeiend bedrijf dat zich specialiseert in de audiovisuele wereld.
Zo bieden zij aan heel wat bedrijven ondersteuning bij hun audiovisuele toepassingen, gaande van schermen, tot digital signage systemen tot Teams meetings rooms installatie.

Omdat er meer en meer IT geïntegreerd wordt in hun toepassingen, gaan zij nu op zoek naar iemand die zich wil verdiepen hierin.
 

Onze klant, met hoofdkantoor in Gent, is een gekende financiële speler.
Door hun toenemende projecten en groei, gaan ze op zoek naar extra versterking voor hun IT infrastructure team.

Onze klant in regio Zaventem is de Belgische sleutelspeler gespecialiseerd in de circulaire economie van verpakkingsafval. Door hun maatschappelijke meerwaarde hebben zij een groot aantal klanten die aangesloten zijn bij hun diensten. Om structuur, coherentie en daadkracht te geven aan hun IT departement is men op zoek naar een interne Business Analyst. 

Onze klant is een relatief jong, maar tevens ook internationaal sterk groeiend bedrijf. Ze zijn actief binnen de healthcare sector en hebben e-commerce platvorm waar ze tal van producten van verschillende merken verkopen in meer dan 30 landen. Ze zetten meer en meer in op digital marketing en merken ook een enorme toename aan online verkoop. Hun digital marketing team is dan ook sterk aan het uitbreiden waardoor we momenteel op zoek zijn naar een extra collega.

Onze klant is marktleider wat betreft technische orthopedie als prothesen, rolstoelen, braces etc. Personen met een fysieke beperking of kwaal, worden geholpen op vlak van mobiliteit en comfort. Binnen deze omgeving werk je mee aan het welzijn van de mens. Om de algemene werking van het bedrijf verder te laten functioneren, is onze klant op zoek naar een SAP Support profiel om het IT team, dat bestaat uit 6 personen, kracht bij te zetten.

Pagina's