Vacatures

Our client, based in Brussels, has a big project lined up for the next couple of years. You will manage the execution of the development of the Spark & Hadoop platform and play a key role in the team. The team will consists of data scientists and engineers.

Onze klant, gelegen in het Brusselse, is een grote speler op de Belgische markt en heeft heel wat data voorhanden. Door hun sterke groei zijn zij momenteel op zoek naar een BI Business Analist om hun BI departement te vervoegen. U vormt de brug tussen de business en IT en zorgt ervoor dat de verschillende departementen over de juiste inzichten en informatie beschikken.

Onze klant, een gerenommeerde speler binnen de telecom- en bankindustrie, is momenteel op zoek naar een Full Stack Java Developer om hun CRM activiteiten bij hun A-Brand klant verder uit te bouwen.

Onze klant, een gevestigde waarde in de ontwikkeling en implementatie van software totaaloplossingen, is op zoek naar een Project Manager om hun team te vervoegen.

Onze klant, gelegen in Oost-Vlaanderen, is een softwarehuis en maakt applicaties voor verschillende uiteenlopende nichesectoren. Zij zijn op zoek naar een ervaren Project Manager om hun team te versterken.

Onze klant is een innovatief bedrijf en wereldwijd marktleider in hun segment. U zal terechtkomen in een gestructureerde omgeving en getalenteerd Sitecore team waar u de kans zal krijgen om grote Sitecore projecten van A tot Z uit te werken.

Amandis is een erkend werving en selectiebureau gespecialiseerd in de IT-sector. Al meer dan 25 jaar selecteren we zorgvuldig de juiste ICT-talenten om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. We ondersteunen onze klanten op een professionele, betrouwbare en toegewijde manier.

Momenteel breiden we onze rekruteringsdivisie ‘Outsourcing’ uit, die kandidaten selecteert voor projectmatige opdrachten (freelance, detachering) en zijn we op zoek naar recruiters met de juiste mindset om zich bij dit team aan te sluiten.

Amandis is een dynamisch rekruteringskantoor met jarenlange ervaring in de zoektocht en selectie van kandidaten in de ICT-sector. Ons klantenbestand varieert van beloftevolle start-ups tot internationale spelers op vlak van IT-innovatie. We werken nauw samen met deze klanten om toptalent aan te trekken en te werven. Met onze kandidaten treden we in contact om hen aan een nieuwe op maat gemaakte uitdaging te helpen.

Om ons verder te ondersteunen in onze groeiplannen zijn wij op zoek naar een Junior Recruitment Consultant om ons team te vervoegen in Brussel (Diegem).

Onze klant is een gerenommeerde multinational in regio Boom binnen een logistieke omgeving. Door de verdere ontwikkeling van hun data-driven culture gaan wij op zoek naar een Big Data Manager, die zowel technisch als strategisch de leiding zal hebben over hoe de organisatie zal inspelen op Big Data en BI.

Onze klant is één van de koplopers binnen Blockchain ontwikkeling op de Belgische markt. Deze groeiende start-up is op zoek naar een leergierige en ambitieuze developer die vanuit de front-end wil doorgroeien naar een ervaren full-stack developer. Als remote development consultant ondersteunt u de A-Brand klanten in de uitwerking van hun uitdagende Blockchain projecten.

Pagina's