Vacatures

Onze klant is een snel groeiend en ondernemend bedrijf in de werving- en selectiesector. De organisatie bestaat uit een gedreven team van ondernemers die er alles aan doen om hun doelen te bereiken. Onze klant zorgt er steeds voor dat elke persoon gekoppeld kan worden aan een onderneming die behoefte heeft aan zijn of haar talent.  Hiervoor hebben ze hun eigen technologieën ontwikkeld. Op dit moment zijn ze opzoek naar een Product Owner/ Functioneel Analist die hen kan helpen bij de verdere uitbreiding van hun applicatie landschap.

Onze klant in regio Deinze is een gerenommeerde organisatie in volle expansie. Momenteel wordt ook het IT departement gemoderniseerd, wat gepaard gaat met een nood aan verschillende IT professionals om hun team te versterken. Hiervoor zijn zij ook op zoek naar een SAP Project Coordinator.

De organisatie is een niche speler in hun sector en maakt een sterke groei door. Hun klantenbestand bestaat uit organisaties zoals Pepsi, Volvo, Bekaert Eastman,… Naast hun services bieden ze ook complexe inhouse ontwikkelde softwareapplicaties aan.

Onze klant uit Oost-Vlaanderen is een toonaangevende IT organisatie en voorziet organisaties van IT infrastructuuroplossingen. Hun klanten bevinden zich doorheen heel Vlaanderen. Door hun sterke groei zijn zij momenteel op zoek naar een IT Hardware Support Engineer om hun team te versterken. In deze rol zal u heel vaak op de baan zijn.

Onze klant, gelegen in het Gentse, heeft een groot marktaandeel. Dit gezonde bedrijf kent een gezonde groei. Men beschikt over een gepassioneerd en gedreven team en is momenteel op zoek naar een systeembeheerder om hun IT team te vervoegen. Binnen deze rol zal u sterk betrokken worden en kunnen mee denken over en werken aan de verdere groei van de organisatie op IT vlak.

Onze klant is een internationale, sterk groeiende speler die wereldwijde marktleider is binnen zijn productsegment en tevens ook de best geautomatiseerde speler in Europa is. Ze zijn sinds eind 2019 gevestigd in een nieuwbouw en stellen zo'n 1600 mensen tewerk over verschillende sites heen. Onze klant is door acquisities sterk gegroeid, vandaar dat ze momenteel ook hun IT team zullen professionaliseren. Hiervoor zijn zij ook op zoek naar een SAP Support Engineer.

Onze klant is een West-Vlaams familiebedrijf dat ondertussen is uitgegroeid tot een gigantische wereldspeler. De hoofdzetel van het bedrijf in kwestie is gelegen in Zuid-West-Vlaanderen en heeft vestigingen over heel de wereld. Tot op vandaag zijn er zo'n 6000 mensen tewerkgesteld en beschikken zij over een klantenbestand van meer dan 25000 klanten. U komt er terecht in een globale en zeer uitdagende omgeving met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden.

Onze klant in regio Roeselare is een Belgische multinational en marktleider binnen de chemische sector. In het kader van de digitalisering van de productieomgeving zijn zij momenteel op zoek naar een OT projectleider om hun IT departement te versterken.

Onze klant in regio Deinze is een gerenommeerde organisatie in volle expansie. Momenteel wordt ook het IT departement gemoderniseerd, wat gepaard gaat met een nood aan verschillende IT professionals om hun team te versterken. Hiervoor zijn zij ook op zoek naar een Software QA Engineer.

Voor onze klant, een sterk groeiende start-up in het Gentse, gaan we op zoek naar een ervaren Data Scientist.

Onze klant heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld waarbij gebruikers hun uitgaven mee kunnen raadplegen en optimaliseren. Gezien de groeiende mogelijkheden van de app zet onze klant momenteel ook in op AI en Machine Learning (NLP).  Op die manier kan de app voorspellingen maken voor de gebruikers. Onze klant bouwde reeds verschillende datamodellen a.d.h.v gebruikersdata en externe bronnen en wil hier graag verder op bouwen.

Pagina's