Het Amandis Team

Joachim Desmet

Joachim Desmet

Managing Director
Als Managing Director en trotse eigenaar van Amandis is het mijn ambitie om samen met mijn gespecialiseerd team grote doelen te verwezenlijken op de Belgische IT-vacaturemarkt. Mijn objectief is om Amandis op de kaart te zetten als dé 'Preferred Partner in your quest for top-notch IT Experts'.
Céline Luypaert

Céline Luypaert

Recruitment Team Leader
Als Recruitment Team Leader bij Amandis is het mijn doel om de noden en verwachtingen van onze klanten te begrijpen. Op deze manier kan ik hen helpen om het perfecte talent te vinden voor hun bedrijf. Om deze doelstelling te behalen is het belangrijk om goede relaties op te bouwen met zowel onze klanten als kandidaten. De combinatie van mijn communicatieve vaardigheden en mijn ervaring binnen sales zullen mij zeker helpen bij deze zoektocht. Indien u vragen heeft aarzel dan niet om mij te contacteren.
Brent Vermeulen

Brent Vermeulen

Recruitment Team Leader
Als Recruitment Team Leader bij Amandis geef ik elke dag het beste van mezelf. Met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen is het mijn doel om de juiste match te vinden tussen zowel de eisen van de klant als de interesses van de kandidaat. Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Vincent Meert

Recruitment Consultant
Als Recruitment Consultant in de dynamische wereld van ICT-rekrutering, leg ik de focus op het verbinden van toptalent met vooruitstrevende bedrijven. Of u nu een kandidaat bent die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden of een organisatie op zoek naar IT-talenten, aarzel niet om contact met mij op te nemen. Mijn doel is om uw rekruteringsbehoeften naadloos te vervullen en waardevolle relaties te bouwen in de wereld van technologie en innovatie.
Jente Van Campenhout

Jente Van Campenhout

Recruitment Researcher
Een gemotiveerd, hardwerkend en zorgzaam persoon met een grote interesse in human resources. Als Recruitment Researcher bij Amandis, kan ik mijn sterke eigenschappen toepassen door IT-talenten te matchen met onze klanten.
Manon Lefèvre

Manon Lefèvre

Recruitment Researcher
Als Recruitment Researcher binnen de ICT-rekruteringsindustrie streef ik ernaar de beste match te vinden tussen organisaties en kandidaten. Als u een kandidaat bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een bedrijf dat op zoek is naar IT- of Digital Marketingprofielen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Anzhelika Golubeva

Anzhelika Golubeva

Recruitment Researcher
Door bij Amandis aan de slag te gaan kan ik mijn studies als Sales Representative koppelen aan de wereld van rekrutering. Mijn manier van werken is vooral service gericht waarbij duurzame relaties centraal staan. Door te groeien in deze functie en mijn kennis over IT uit te breiden, wil ik een een perfecte match vinden tussen bedrijf en kandidaat.
Tina Tessitore

Tina Tessitore

Strategic Marketing Advisor
In mijn rol als Strategic Marketing Advisor ondersteun ik Amandis in hun strategiebepaling en marketingbeleid. Als Associate Professor of Marketing (IESEG School of Management, France) kan ik bij Amandis mijn theoretische expertise benutten en omzetten in de praktijk.

Wil je onderdeel uitmaken van het Amandis Recruitment Team? Stuur hier je CV door!

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx odt.