Het Amandis Team

Michael Cookson

Michael Cookson

Managing Director
Ik heb reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector bij het creëren en leiden van sterke recruitment teams. Tijdens mijn carrière is mijn doel steeds duidelijk en onveranderd gebleven: het juiste ICT talent voor de juiste positie vinden. Nothing less will do.
Joachim Desmet

Joachim Desmet

Director
Als Director van de divisie 'permanente rekrutering' ben ik verantwoordelijk voor het leiden van mijn team, strategische business beslissingen te maken en de monitoring van de P&L. Het is eveneens mijn streven om haalbare carrièredoelen op te stellen op maat van elk teamlid en hen te begeleiden in hun groei tot uitzonderlijk sterke ICT recruiters.
Bengte Baert

Bengte Baert

Recruitment Consultant
Van nature uit streef ik mijn doelen na en ben ik een echte ‘people-person’. Mijn doel is het leveren van uitmuntende rekruteringsdiensten aan kandidaten en ICT-bedrijven. Mijn drijfveer is het vinden van mooie kansen voor slimme mensen en het vinden van een 100% match tussen hen, de opportuniteit en onze klant.
Stijn Vandendriessche

Stijn Vandendriessche

Senior Recruitment Consultant
Mijn expertise ligt in mijn vermogen om IT organisaties te helpen met het vinden van de juiste werknemer. Naast de vaardigheden dient er ook een persoonlijke match te zijn tussen de kandidaat en de organisatie. Daarom streef ik er naar om de juiste persoon te vinden voor de juiste functie.
Guillaume Wallaert

Guillaume Wallaert

Recruitment Consultant
Digital native met een passie voor mensen. Mijn hoofddoel bestaat eruit om de noden en doelen van de kandidaat 100% te laten matchen met een vacature.
Youp Van Rensbergen

Youp Van Rensbergen

Senior Recruitment Consultant
Als IT Recruitment Consultant is het mijn doel om IT professionals een op maat gemaakte volgende carrièrestap aan te bieden. Mijn ervaring in combinatie met mijn opleiding strategisch management zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op mijn advies, marktkennis en toewijding.
Matthias

Matthias Naert

Researcher
Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ik mezelf telkens opnieuw uitdaag kwaliteit te leveren. Rekening houdend met zowel de eisen van de klant als de interesses van de kandidaat streef ik er elke dag opnieuw naar de juiste match te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen unieke capaciteiten heeft en zie het als doel deze zo optimaal mogelijk ter gebruik te stellen.
Viënna

Viënna Kuchta

Researcher
Deel uitmaken van Amandis betekent dagelijks het beste van jezelf geven in een gedreven en ondersteunende omgeving. Elke dag proberen we de perfecte link tussen IT professionals en onze klanten te zijn. Aan de hand van hard werk en toewijding probeer ik klanten en kandidaten te matchen. Door sterke relaties te creëren, die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect, probeer ik waarde toe te voegen aan het rekruteringsproces.
Margot Aneca

Margot Aneca

Researcher
At Amandis I found a warm and encouraging employer that stimulates me to accumulate knowledge and to continue to improve myself on many different levels. My aim is to find a similar opportunity for other people. I combine my communicative skills with insight in business economics to find profiles that match the client’s needs. Doing so, I hope to offer people satisfying jobs that can add meaning to their career.
Céline Luypaert

Céline Luypaert

Researcher
Als researcher bij Amandis is het mijn doel om de noden en verwachtingen van onze klanten te begrijpen. Op deze manier kan ik hen helpen om het perfecte talent te vinden voor hun bedrijf. Om deze doelstelling te behalen is het belangrijk om goede relaties op te bouwen met zowel onze klanten als kandidaten. De combinatie van mijn communicatieve vaardigheden en mijn ervaring binnen sales zullen mij zeker helpen bij deze zoektocht. Indien u vragen heeft aarzel dan niet om mij te contacteren.

Wil je onderdeel uitmaken van het Amandis Recruitment Team? Stuur hier je CV door!

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx odt.