Het Amandis Team

Michael Cookson

Michael Cookson

Managing Director
Ik heb reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector bij het creëren en leiden van sterke recruitment teams. Tijdens mijn carrière is mijn doel steeds duidelijk en onveranderd gebleven: het juiste ICT talent voor de juiste positie vinden. Nothing less will do.
Joachim Desmet

Joachim Desmet

Director
Als Director van de divisie 'permanente rekrutering' ben ik verantwoordelijk voor het leiden van mijn team, strategische business beslissingen te maken en de monitoring van de P&L. Het is eveneens mijn streven om haalbare carrièredoelen op te stellen op maat van elk teamlid en hen te begeleiden in hun groei tot uitzonderlijk sterke ICT recruiters.
Stijn Vandendriessche

Stijn Vandendriessche

Recruitment Team Leader
Mijn expertise ligt in mijn vermogen om IT organisaties te helpen met het vinden van de juiste werknemer. Naast de vaardigheden dient er ook een persoonlijke match te zijn tussen de kandidaat en de organisatie. Daarom streef ik er naar om de juiste persoon te vinden voor de juiste functie.
Bengte Baert

Bengte Baert

Recruitment Team Leader
Van nature uit streef ik mijn doelen na en ben ik een echte ‘people-person’. Mijn doel is het leveren van uitmuntende rekruteringsdiensten aan kandidaten en ICT-bedrijven. Mijn drijfveer is het vinden van mooie kansen voor slimme mensen en het vinden van een 100% match tussen hen, de opportuniteit en onze klant.
Tom

Tom Suy

Recruitment Team Leader
De wereld van ICT lijkt wel het voortouw te nemen in onze samenleving, eentje vol verandering. Hoe dragen mijn team en ik ons steentje hier in bij op vlak van rekrutering? Een brok ervaring koppelen aan de uitdaging van morgen. Durven vasthouden aan sterke principes, met ruimte voor vernieuwing. Persoonlijkheid en een stukje buikgevoel tellen mee. Het bieden van een luisterend oor en omzetten in professioneel advies. Binnen deze wereld van ICT staan wij klaar, ook morgen!
Maxine Voet

Maxine Voet

Researcher
Als researcher bij Amandis krijg ik de kans om mijn people-oriented vision te combineren mijn business skills. Mijn doel is om een kwalitatieve match te vinden tussen de kandidaat en de organisatie om zo een voordeel voor beide partijen te creëren. Op die manier streef ik ernaar om een vertrouwenspersoon te zijn zowel voor de kandidaat als voor de klant.
Viënna Kuchta

Viënna Kuchta

Researcher
Deel uitmaken van Amandis betekent dagelijks het beste van jezelf geven in een gedreven en ondersteunende omgeving. Elke dag proberen we de perfecte link tussen IT professionals en onze klanten te zijn. Aan de hand van hard werk en toewijding probeer ik klanten en kandidaten te matchen. Door sterke relaties te creëren, die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect, probeer ik waarde toe te voegen aan het rekruteringsproces.
Simon Vervacke

Simon Vervacke

Researcher
Bij Amandis word ik elke dag uitgedaagd om de rekruteringsskills, die ik heb geleerd tijdens mijn opleiding Handelswetenschappen en Human Resources, te gebruiken. Binnen deze opleiding was ik vooral geïnteresseerd in werving en selectie, waardoor werken voor Amandis de perfecte job voor mij is. Als Researcher krijg ik de kans om mezelf uit te dagen om een ​​perfecte match tussen onze klanten en kandidaten te vinden.
Céline Luypaert

Céline Luypaert

Recruitment Consultant
Als Recruitment Consultant bij Amandis is het mijn doel om de noden en verwachtingen van onze klanten te begrijpen. Op deze manier kan ik hen helpen om het perfecte talent te vinden voor hun bedrijf. Om deze doelstelling te behalen is het belangrijk om goede relaties op te bouwen met zowel onze klanten als kandidaten. De combinatie van mijn communicatieve vaardigheden en mijn ervaring binnen sales zullen mij zeker helpen bij deze zoektocht. Indien u vragen heeft aarzel dan niet om mij te contacteren.
Timo Coopman

Timo Coopman

Researcher
Bij Amandis word ik dagelijks geconfronteerd met nieuwe en boeiende challenges. Door een combinatie van mijn klantgerichtheid en people skills streef ik er naar om de perfecte match te vinden tussen de kandidaat en de vacature van de klant.
Brent

Brent Vermeulen

Researcher
Als Researcher bij Amandis geef ik elke dag het beste van mezelf. Met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen is het mijn doel om de juiste match te vinden tussen zowel de eisen van de klant als de interesses van de kandidaat. Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Wil je onderdeel uitmaken van het Amandis Recruitment Team? Stuur hier je CV door!

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx odt.