Het Amandis Team

Michael Cookson

Michael Cookson

Managing Director
Ik heb reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector bij het creëren en leiden van sterke recruitment teams. Tijdens mijn carrière is mijn doel steeds duidelijk en onveranderd gebleven: het juiste ICT talent voor de juiste positie vinden. Nothing less will do.
Joachim Desmet

Joachim Desmet

Director
Als Director van de divisie 'permanente rekrutering' ben ik verantwoordelijk voor het leiden van mijn team, strategische business beslissingen te maken en de monitoring van de P&L. Het is eveneens mijn streven om haalbare carrièredoelen op te stellen op maat van elk teamlid en hen te begeleiden in hun groei tot uitzonderlijk sterke ICT recruiters.
Bengte Baert

Bengte Baert

Recruitment Team Leader
Van nature uit streef ik mijn doelen na en ben ik een echte ‘people-person’. Mijn doel is het leveren van uitmuntende rekruteringsdiensten aan kandidaten en ICT-bedrijven. Mijn drijfveer is het vinden van mooie kansen voor slimme mensen en het vinden van een 100% match tussen hen, de opportuniteit en onze klant.
Tom Suy

Tom Suy

Recruitment Team Leader
De wereld van ICT lijkt wel het voortouw te nemen in onze samenleving, eentje vol verandering. Hoe dragen mijn team en ik ons steentje hier in bij op vlak van rekrutering? Een brok ervaring koppelen aan de uitdaging van morgen. Durven vasthouden aan sterke principes, met ruimte voor vernieuwing. Persoonlijkheid en een stukje buikgevoel tellen mee. Het bieden van een luisterend oor en omzetten in professioneel advies. Binnen deze wereld van ICT staan wij klaar, ook morgen!
Viënna Kuchta

Viënna Kuchta

Recruitment Consultant
Deel uitmaken van Amandis betekent dagelijks het beste van jezelf geven in een gedreven en ondersteunende omgeving. Elke dag proberen we de perfecte link tussen IT professionals en onze klanten te zijn. Aan de hand van hard werk en toewijding probeer ik klanten en kandidaten te matchen. Door sterke relaties te creëren, die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect, probeer ik waarde toe te voegen aan het rekruteringsproces.
Céline Luypaert

Céline Luypaert

Senior Recruitment Consultant
Als Recruitment Consultant bij Amandis is het mijn doel om de noden en verwachtingen van onze klanten te begrijpen. Op deze manier kan ik hen helpen om het perfecte talent te vinden voor hun bedrijf. Om deze doelstelling te behalen is het belangrijk om goede relaties op te bouwen met zowel onze klanten als kandidaten. De combinatie van mijn communicatieve vaardigheden en mijn ervaring binnen sales zullen mij zeker helpen bij deze zoektocht. Indien u vragen heeft aarzel dan niet om mij te contacteren.
Brent Vermeulen

Brent Vermeulen

Recruitment Team Leader
Als Recruitment Consultant bij Amandis geef ik elke dag het beste van mezelf. Met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen is het mijn doel om de juiste match te vinden tussen zowel de eisen van de klant als de interesses van de kandidaat. Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Othilly Caroes

Othilly Caroes

Recruitment Consultant
Bij Amandis krijg ik de kans om mijn kennis die ik opdeed in mijn opleidingen Personeelswerk en Bedrijfskunde om te zetten in de praktijk. Mijn doel is om IT-talenten aan de juiste vacature te koppelen en een duurzaam partnership op te bouwen. Als people person hecht ik veel belang aan vertrouwen en een kwaliteitsvolle aanpak. Daadkrachtig en vol energie hoop ik mee te bouwen aan uw toekomst van morgen!
Michiel Saelens

Michiel Saelens

Junior Recruitment Consultant
Mijn expertise bestaat uit het combineren van mijn authentieke communicatie samen met mijn people-minded manier van werken. Dankzij continue groei zal ik de perfecte match vinden voor de noden en voorwaarden van onze cliënt. Tot slot is het mijn doel om een band te creëren tussen alle partijen waarbij vertrouwen centraal staat en om op deze manier een lange termijn band te doen ontstaan.
Aron Donckels

Aron Donckels

Junior Recruitment Consultant
Door bij Amandis aan de slag te gaan, kan ik mijn studies bedrijfspsychologie koppelen aan de wereld van rekrutering en selectie. Als persoon met een mindset voor een menselijke aanpak, hecht ik veel belang aan duurzame relaties. Door te groeien in deze functie wil ik dan ook de ideale match zoeken en vinden tussen bedrijf en kandidaat. Dit doe ik door mij verder te specialiseren in IT infrastructure en security.

Wil je onderdeel uitmaken van het Amandis Recruitment Team? Stuur hier je CV door!

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx odt.