Het Amandis Team

Michael Cookson

Michael Cookson

Managing Director
Ik heb reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector bij het creëren en leiden van sterke recruitment teams. Tijdens mijn carrière is mijn doel steeds duidelijk en onveranderd gebleven: het juiste ICT talent voor de juiste positie vinden. Nothing less will do.
Joachim Desmet

Joachim Desmet

Recruitment Manager
Als hands-on Recruitment Manager ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van mijn team en hun welbevinden. Daarnaast heb ik bij Amandis de eindverantwoordelijkheid in de Divisie Permanent betreffende sales, training, targets en teamlead. Tenslotte adviseer en ondersteun ik bij recruitment gerelateerde topics van onze key-accounts.
Marjorie Clits

Marjorie Clits

Senior Recruitment Consultant
Als gepassioneerd teamlid van Amandis tracht ik steeds de beste match te vinden voor iedere opportuniteit. De ervaring en technische kennis die ik heb opgedaan, samen met mijn opgewekte en communicatieve persoonlijkheid, zorgen steeds voor positieve, productieve en professionele samenwerkingen.
Bengte Baert

Bengte Baert

Recruitment Consultant
Van nature uit streef ik mijn doelen na en ben ik een echte ‘people-person’. Mijn doel is het leveren van uitmuntende rekruteringsdiensten aan kandidaten en ICT-bedrijven. Mijn drijfveer is het vinden van mooie kansen voor slimme mensen en het vinden van een 100% match tussen hen, de opportuniteit en onze klant.
Stijn Vandendriessche

Stijn Vandendriessche

Senior Recruitment Consultant
Mijn expertise ligt in mijn vermogen om IT organisaties te helpen met het vinden van de juiste werknemer. Naast de vaardigheden dient er ook een persoonlijke match te zijn tussen de kandidaat en de organisatie. Daarom streef ik er naar om de juiste persoon te vinden voor de juiste functie.
Guillaume Wallaert

Guillaume Wallaert

Recruitment Consultant
Digital native met een passie voor mensen. Mijn hoofddoel bestaat eruit om de noden en doelen van de kandidaat 100% te laten matchen met een vacature.
Youp Van Rensbergen

Youp Van Rensbergen

Senior Recruitment Consultant
Als IT Recruitment Consultant is het mijn doel om IT professionals een op maat gemaakte volgende carrièrestap aan te bieden. Mijn ervaring in combinatie met mijn opleiding strategisch management zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op mijn advies, marktkennis en toewijding.
Jolien Van Pottelberg

Jolien Van Pottelberg

Researcher
Vanuit mijn enthousiasme, gedrevenheid en empathisch vermogen breng ik beide partijen samen. Dit leidt zowel tot een boost in de carrière van de kandidaat als tot groeiopportuniteiten voor de klant.
Matthias

Matthias Naert

Researcher
Mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ik mezelf telkens opnieuw uitdaag kwaliteit te leveren. Rekening houdend met zowel de eisen van de klant als de interesses van de kandidaat streef ik er elke dag opnieuw naar de juiste match te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen unieke capaciteiten heeft en zie het als doel deze zo optimaal mogelijk ter gebruik te stellen.
Viënna

Viënna Kuchta

Researcher
Deel uitmaken van Amandis betekent dagelijks het beste van jezelf geven in een gedreven en ondersteunende omgeving. Elke dag proberen we de perfecte link tussen IT professionals en onze klanten te zijn. Aan de hand van hard werk en toewijding probeer ik klanten en kandidaten te matchen. Door sterke relaties te creëren, die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect, probeer ik waarde toe te voegen aan het rekruteringsproces.

Wil je onderdeel uitmaken van het Amandis Recruitment Team? Stuur hier je CV door!

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx odt.