Hoe we ICT toptalent selecteren

Met Amandis aan uw zijde bent u zeker dat u de perfecte kandidaat voor de job vindt. Bij Amandis werken we voor de klant alsof het voor onszelf is: diepgaand, met aandacht voor de noden van de klant en de sterktes van de kandidaat.

Het is voor ons een erezaak om gedreven op zoek te gaan naar wat u nodig heeft. Bij Amandis staat u steeds op nummer 1 tot onze missie voltooid is: de juiste IT’er in de juiste functie.

Wij kiezen het pad dat u naar de top leidt. Soms moeilijk, maar steeds de moeite waard en daar willen wij u naartoe helpen.

Ook ten aanzien van onze kandidaten vertrekken we steeds vanuit een persoonlijk contact en communiceren we open en eerlijk. Alleen op die manier kunnen we klant en kandidaat perfect matchen. En dat is onze uiteindelijke doelstelling.

Voor het vinden en selecteren van een geschikte kandidaat, starten we met het scannen van onze database. We hebben ruim 30.000 profielen voor heel België om uit te selecteren. Daarnaast maken we ook gebruik van onze netwerken zoals LinkedIn, bezoeken we industry events en doen we aan headhunting.