IT toptalent in een handomdraai

Kernwaarden

Professioneel

We werken met u zoals we zelf zouden willen dat er met ons gewerkt wordt. Voor ons betekent dat eerlijke en transparante communicatie. Met respect voor de afgesproken deadlines, maar ook doorgaan tot we de beste kandidaat voor u hebben gevonden.

Klantgericht

Als ware ambachtslieden willen we precies afleveren wat de klant vraagt. Elke klant is uniek, dus zo ook onze aanpak: op maat van de klant.

Toegewijd

Met zorg zoeken we het beste IT-profiel dat beschikbaar is voor u.

Ervaren

Amandis is niet alleen een ervaren rekruteringsbureau, maar ook ervaren in IT technologieën. Onze continue drang naar meer kennis van de IT-sector en onze open werk ethos (een voor allen, allen voor een!), is de basis van ons succes en dat steeds in úw voordeel.

Lokaal verankerd

Amandis was als een van de eerste IT rekruteringsbedrijven actief op de Belgische markt. Op die manier kennen we die markt dan ook als onze broekzak.

Integer

Wij bij Amandis verbinden ons ertoe om steeds eerlijk en open te werk te gaan. Om de communicatie tussen ons steeds transparant te laten verlopen en niets te overdrijven of mooier te maken dan het is.

Betrouwbaar

Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u er zeker van zijn dat wij ons altijd aan onze beloftes en afspraken houden.

Gerenommeerd

We hebben met de jaren een sterke reputatie van een betrouwbaar en professioneel IT rekruteringsbureau opgebouwd. We werken er elke dag opnieuw aan om onze goede naam verder te blijven uitdragen en te bevestigen in de IT-sector.