Testimonial Sandra Van Eynde - Dioss Smart Solutions

De inspirerende onboarding van Sandra bij Dioss Smart Solutions.

Onze klant Dioss Smart Solutions is een Belgisch bedrijf dat bekend staat om haar innovatieve oplossingen en diensten. Ze zijn een software integrator met specialisatie in web, desktop en mobiele development en gerenommeerd binnen hun expertiseveld van producten voor identity management en digitale vertrouwensdiensten.

Dioss Smart Solutions is dan ook trots op hun digitale e-Signing platform Quill, een gebruiksvriendelijke oplossing om documenten online te versturen, goed te keuren en te ondertekenen. Dit platform ondersteunt o.a. het gebruik van Belgische eID-kaarten en itsme®.

Recentelijk hebben ze tevens de Mobio-kit gelanceerd, een mobiel station voor het aanvragen en activeren van elektronische identiteitskaarten waardoor mensen zich niet langer hoeven te verplaatsen naar het gemeentehuis om een eID kaart te vervangen of aan te vragen. Deze lancering markeert een nieuwe mijlpaal in de missie van Dioss Smart Solutions waarbij de nodige kennis, producten en diensten ter beschikking worden gesteld voor het veilig en efficiënt integreren van een digitale identiteit in verscheidene diensten.

Dioss Sandra

Dioss Smart Solutions wil deze oplossingen verder in de markt zetten met de hulp van een business development manager en deden op Amandis beroep om de juiste persoon hiervoor te vinden. Zo kwamen wij in contact met de zeer gepassioneerde en ervaren Sandra Van Eynde. Ze werkt nu bij Dioss Smart Solutions sinds begin april en heeft zich al vlot ingewerkt om het sales team te versterken. Hierbij kan ze ook beroep doen op haar jarenlange ervaring in digitalisering en het bereiken van de juiste doelgroepen.

Sandra geniet bij Dioss Smart Solutions van de vrijheid om nieuwe ideeën te kunnen aanbrengen en haar eigen input pro-actief te kunnen geven. Naast het ontwikkelen van partnerships en nieuwe markten, zoekt Sandra ook actief naar extra invalshoeken, zoals het vergroten van de aanwezigheid op social media. De bedrijfscultuur bij Dioss Smart Solutions is mensgericht, transparant en collaboratief, net de waarden die ook voor haar belangrijk zijn om goed te kunnen gedijen. Het sales team zelf heeft wekelijks overleg zonder gebruik te maken van commissies, wat resulteert in een waardengedreven werkomgeving waar alles openlijk bespreekbaar is.

Sandra zelf is heel enthousiast over zowel haar nieuwe functie, als de reis ernaartoe. Hierbij toonde ze ook reeds haar tevredenheid over de manier van aanpak bij Amandis en vooral haar tevredenheid over de ondersteuning van onze Recruitment consultant Vincent Meert.

"Ik ben verheugd om mijn ervaringen te delen over de ondersteuning die ik heb ontvangen van Vincent (Amandis) tijdens mijn sollicitatieproces bij Dioss Smart Solutions. Dankzij zijn uitstekende HR-werk ben ik nu de trotse Business Development Manager bij dit innovatieve bedrijf. Vanaf het allereerste gesprek voelde ik mij gesteund door Vincent. Zijn professionele en persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en mijn ware potentieel kon tonen. Hij begreep niet alleen mijn vaardigheden en ervaring, maar ook mijn ambities en hoe deze aansluiten bij de doelen van Dioss Smart Solutions. Het proces was grondig en efficiënt.”

Heb je na het lezen van deze testimonial ook interesse gekregen om met Amandis samen te werken als kandidaat of als werkgever? Mail dan naar info@amandis.be en dan horen wij elkaar heel binnenkort.