Hoe is het om te werken bij Amandis?

We hanteren een aantal credo’s bij Amandis:

  • Één voor allen, allen voor één;
  • Nakomen wat je beloofd hebt;
  • Iedereen gelijk voor de wet;
  • Streng maar rechtvaardig;
  • Neem uzelf niet te serieus;
  • Kwaliteit en service staan voorop;
  • Last but not least, work hard, play harder!

Deze uitspraken maken we dagelijks waar. Zowel onze klanten als onze kandidaten voelen dit tijdens de samenwerking en net die persoonlijke, no-nonsense en daadkrachtige ingesteldheid maken van ons een unieke speler op de markt.

Ja, we hebben zelfs een pater familias. Een Engelsman dan nog. Hij heeft al zijn strepen (en grijze haren) verdiend en is al jaren in de ICT-recruitment markt actief in België. Hij ontfermt zich over de divisie freelance/outsourcing in de BeNeLux.

Dan hebben we nog een recruitment manager die graag moeilijke woorden (verkeerd) gebruikt en redelijk wat kabaal maakt, maar het hart op de juiste plaats heeft. Hij begeleidt het recruitment-team en haalt het beste in hen naar boven. Hij is verantwoordelijk voor het permanente luik.

Het team zelf is een mix van mensen met verschillende achtergronden. De ene heeft talen gestudeerd, de andere strategisch management, nog iemand marketing, etc. Om de mix nog groter te maken hebben ze ook allemaal nog eens hun verschillende karaktereigenschappen. Sommigen dragen professioneel erg veel bij, anderen zorgen voor een schunnige mop op vrijdagnamiddag. Sommigen stellen alles in vraag, anderen kan je makkelijk iets op de mouw spelden. Sommigen geven maandagochtend enkel beeld, geen klank, anderen kunnen op eender welk tijdstip in de week voor ‘overlast’ zorgen.

Fantastische bende eigenlijk! Saai is het hier alvast nooit.

Wat doen we nog naast de lange werkdagen? Ja, we werken vaak over, maar dat is de keerzijde van de medaille die we er graag bijnemen. We gaan vaak lunchen met het ganse team en elke donderdagmiddag gaan we lopen met de sportievelingen onder ons. De vrijdagnamiddag gaan er ook wel een aantal pintjes en rosétjes naar binnen. We hebben onze pokernight al gehad en zijn recent gaan karten met de ganse firma. En, als de resultaten goed zijn, dan wordt er eveneens een grote incentive uitgewerkt voor iedereen van de organisatie.

Kortom, het is hier geen doodse bedoening en elke dag zijn er verschillende lachsalvo’s, maar er wordt dan ook erg hard gewerkt om dit allemaal mogelijk te maken.

Wil je dit team vervoegen? Dat kan! We breiden namelijk ons kantoor in Brussel verder uit met volgende vacatures:

Solliciteren kan ook hier!